СОЛАРЕН САЕМ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ, 15-17.09.2023

СОЛАРЕН САЕМ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ, 15-17.09.2023

Соларниот саем е место кое ги поврзува домашни производители, трговци, инвеститори, поддржувачи на употреба на обновливи извори на енергија и експерти од соларниот сектор со цел да ги споделат своите најефикасни решенија, искуства, стратегии и иновативни трендови.

Со енергетската криза и зголемените инвестиции во обновливите извори на енергија се отвара широк спектар за работа на сите активни чинители од ова поле. За таа цел во рамките на самата саем ќе биде прикачен и климатско неутралниот прирачник со сите битни информации за инвестиции во соларна опрема, како и банкарскиот сектор за презентација на најповолните кредитни линии за инвестици во енергетско ефикасна опрема.

Погледнете ја галеријата од соларната конференција и саем во 2022 на следниот линк

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5556187821079545&type=3

Побарајте го распроедот резервирани позиции за излагање на соларна опрема на trajkov_stefan@yahoo.com ; ilija.nasov@yahoo.com и бидете дел од овогодинешниот настан !

 

 

Views: 245

Sharing is caring!