Посета на најголемиот саем за соларна техника  „Интер Солар“ во Минхен, Германија

Посета на најголемиот саем за соларна техника „Интер Солар“ во Минхен, Германија

На најголемиот саем за соларна техника во Европа „Интер Солар“ кој се одржуваше во период од 15– 17мај 2019 година во Минхен, Германија, во организација...