Солар Македонија набави ограничен број на лиценцирани софтвери од компанијата Валентин,Германанија

Солар Македонија набави ограничен број на лиценцирани софтвери од компанијата Валентин,Германанија

Солар Македонија во рамките на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем набави ограничен број на лиценцирани едукативни софтвери од компанијата Валентин (T-SOL 2018;...

Презентација на BSO Champions service во рамките на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем

Презентација на BSO Champions service во рамките на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем

Солар Македонија како грантист на Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем ја презентираше својата најдобро развиена услуга- Обука за соларни системи ( монтажа,...

Посета на најголемиот саем за соларна техника  „Интер Солар“ во Минхен, Германија

Посета на најголемиот саем за соларна техника „Интер Солар“ во Минхен, Германија

На најголемиот саем за соларна техника во Европа „Интер Солар“ кој се одржуваше во период од 15– 17мај 2019 година во Минхен, Германија, во организација...

Завршена втората обука за соларни термални и фотоволтаични соларни системи (монтажа, димензионирање и сервис)

Завршена втората обука за соларни термални и фотоволтаични соларни системи (монтажа, димензионирање и сервис)

„Солар Македонија“ со поддршка од Проектот, веќе одржа две обуки за монтажа, димензионирање и сервис на соларни системи за време на кои беа обучени 51...

Свечено доделување на сертификатите за втората група на кандидати кои успешно ја поминаа обуката за соларни системи

Свечено доделување на сертификатите за втората група на кандидати кои успешно ја поминаа обуката за соларни системи

Свечено доделување на сертификатите за кандидатите кои успешно ја посетија втората обука за соларни системи (монтажа, димензионирање и сервис ). И покрај најавените максимум 15...

Повик до членовите на Солар Македонија за финасиска подршка во имплементација на ISO 9001:2015

Повик до членовите на Солар Македонија за финасиска подршка во имплементација на ISO 9001:2015

Почитувани, Со поддршка на странски донатор, здружението Солар Македонија има можност да поддржи три компании во процесот на имплементација на стандардот ISO 9001:2015, во износ...

Повик за организирана посета на саемот INTERSOLAR во Минхен, Мај 2019

Повик за организирана посета на саемот INTERSOLAR во Минхен, Мај 2019

Почитувани Со поддршка на странски донатор, здружението Солар Македонија, за своите членови, е во процес на организирање на заедничка посета на саемот ИНТЕРСОЛАР кој ќе...

Повик кон фирмите од соларниот сектор за настап на саем во Србија

Повик кон фирмите од соларниот сектор за настап на саем во Србија

Се известуваат фирмите од соларниот сектор кои се заинтересирани да настапат како изложувачи на саем за техника во Србија. Саемот е од 21. – 24. Maј 2019 во Белград....

  • 1
  • 2