Листа на потврдени излагачи на СОЛАРЕН САЕМ 31.05-02.06.2024 СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

Листа на потврдени излагачи на СОЛАРЕН САЕМ 31.05-02.06.2024 СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

  Тимот на Македонската Соларна Асоцијација по огромниот успех во претходните две излагања го организира и третиот по ред Годишен „СОЛАРЕН САЕМ-МАКСОЛ ЕКСПО“ од отворен...

Македонската Соларна Асоцијација го најавува престојниот саем за соларна техника МАКСОЛ ЕКСПО 2024

Македонската Соларна Асоцијација го најавува престојниот саем за соларна техника МАКСОЛ ЕКСПО 2024

Тимот на Македонската Соларна Асоцијација го најавува третиот по ред Годишен „СОЛАРЕН САЕМ-МАКСОЛ ЕКСПО”од отворен тип, во периодот од 31.05-02.06.2024 во Скопје Сити Мол со...

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА  ФОТОНАПОНСКА ОПРЕМА ОД SUNGROW, TRINA и K2 од Словенската членка ЕНЕРГЕТИК

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ФОТОНАПОНСКА ОПРЕМА ОД SUNGROW, TRINA и K2 од Словенската членка ЕНЕРГЕТИК

Македонската Соларна Асоцијација заедно со членка компанија од Словенија- ENERGETIK ENERGIJA успешно организираше настан за презентација на новата B2B платформа за нарачка на секаков вид...

ДОДЕЛУВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТИ-МОНТАЖЕРИ НА КОМБИНИРАНИ СОНЧЕВИ СИСТЕМИ

ДОДЕЛУВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТИ-МОНТАЖЕРИ НА КОМБИНИРАНИ СОНЧЕВИ СИСТЕМИ

Со големо задоволство ви соопштуваме дека успешно заврши петтата по ред Обука за монтери на сончеви системи. Во овогодинешната обука фокусот беше ставен на комбинираните...

Македонската Соларна Асоцијација е официјално делегациски партнер на ИНТЕР СОЛАР во Минхен

Македонската Соларна Асоцијација е официјално делегациски партнер на ИНТЕР СОЛАР во Минхен

Македонската Соларна Асоцијалци го најавува стратешкото партнерство со Интер Солар каде нашите членки кои ќе го посетат саемот ќе имаат бенефити од аспект на бесплатни...

ДЕЛЕГАЦИСКА ПОСЕТА НА ENERGY KEY EXPO ВО РИМИНИ, ИТАЛИЈА

ДЕЛЕГАЦИСКА ПОСЕТА НА ENERGY KEY EXPO ВО РИМИНИ, ИТАЛИЈА

Макеодонската Соларна Асоцијација успешно ја реализираше делегациската посета на еден од најголемите саеми за соларна техника KEY- The Energy Transition Expo . Ова стратешко партнерство...

МАКЕДОНИЈА ЛИДЕР ВО ЕНЕРГЕТСКАТА ТРАНЗИЦИЈА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН

Проследете го излагањето на нашата членка Игор Панчевски за енегетската транзиција на Македонија, препораки и успешни приказни од соседните земји од нивните инсталирани енергетски капацитети...

ОБУКА СО ВКЛУЧЕНА ЛИЦЕНЦА НА ТРАНСИС (СОФТВЕР ЗА ДИМЕНЗИОНИРАЊЕ И ОПТИМИЗАЦИЈА НА СОЛАРНИ СИСТЕМИ)

ОБУКА СО ВКЛУЧЕНА ЛИЦЕНЦА НА ТРАНСИС (СОФТВЕР ЗА ДИМЕНЗИОНИРАЊЕ И ОПТИМИЗАЦИЈА НА СОЛАРНИ СИСТЕМИ)

Македонската соларна асоцијација „Солар Македонија“ пониза обуки за инсталирање соларни системи и димензионирање на соларнисистеми, објавува повик за Набавка и Обука на TRNSYS софтвер и...