Годишната соларна конференција и саем, обуки за соларни изведувачи и критериуми за субвенционирање на соларни системи

Гостување во утринската програма на канал 5 и емисијата ” Здраво Македонијо” од страна на проф. д-р Илија Насов, претседател на Македонската Соларна Асоцијација каде...

ГОДИШНА СОЛАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СО НАД 140 ПРИСУТНИ И 15 ИЗЛАГАЧИ

Со над 140 посетители и 15 изложувачи на соларна опрема би сакале успешно да најавиме завршување на годишната соларна конференција и саем. Честитки за сите...