ГОДИШНА СОЛАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА СО НАД 140 ПРИСУТНИ И 15 ИЗЛАГАЧИ

Со над 140 посетители и 15 изложувачи на соларна опрема би сакале успешно да најавиме завршување на годишната соларна конференција и саем.
Честитки за сите чинители во соларниот сектор што зедоа активно учество во самиот настан.
Солар Македонија е препознатлив, доверлив, исполнителен, долгорочен партнер. Задоволство и предизвик да соработуваме со различни институции со кои ги делиме интересите од нашата сончева сфера, а се надевам истото мислење и искуството го делат и нашите досегашни партнери и членки.
Ги поздравуваме и ве покануваме заеднички да ја градиме и поплочиме иднината на сончевиот сектор во Македонија.
Целата галерија од настанот може да ја пронајдете на следниот линк
https://www.facebook.com/SolarMacedonia/posts/pfbid02JsJb6aizYrNxTkSsbBKYhcUFsw7kYxpA9bcXuLV281NVata5Umya9vDkJMRJMkZXl
Views: 21

Sharing is caring!