Соработка Агро Лидер – Солар Македонија

Земјоделците од Пелагониско денеска имаа можност да ги слушнат предностите од користењето сончеви колектори во производството. Презентацијата ја организира здруженијата „ЛАГ Агро Лидер“ и „Солар...