Повик до членовите на Солар Македонија за финасиска подршка во имплементација на ISO 9001:2015

Повик до членовите на Солар Македонија за финасиска подршка во имплементација на ISO 9001:2015

Почитувани, Со поддршка на странски донатор, здружението Солар Македонија има можност да поддржи три компании во процесот на имплементација на стандардот ISO 9001:2015, во износ...

Повик за организирана посета на саемот INTERSOLAR во Минхен, Мај 2019

Повик за организирана посета на саемот INTERSOLAR во Минхен, Мај 2019

Почитувани Со поддршка на странски донатор, здружението Солар Македонија, за своите членови, е во процес на организирање на заедничка посета на саемот ИНТЕРСОЛАР кој ќе...

Повик кон фирмите од соларниот сектор за настап на саем во Србија

Повик кон фирмите од соларниот сектор за настап на саем во Србија

Се известуваат фирмите од соларниот сектор кои се заинтересирани да настапат како изложувачи на саем за техника во Србија. Саемот е од 21. – 24. Maј 2019 во Белград....

Известување за медиумите од првата обука за соларни системи

Искористувањето на сончевата енергија ќе е еден од водечките бизниси во оваа година, прогнозираат добро упатените од оваа сфера… Едноставно, ова е бизнис на иднината,...

Претставници од “Солар Македонија” учествуваа во обуката за организациски менаџмент

Претставници од компанијата Еко Солар и Ем-Џи 7 беа присутни на обуката за организациски менаџмент организирана од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем.

Промотивно видео од првата обука за соларни системи

Промотивно видео од првата обука за соларни системи( монтажа, димензионирање и сервис) на термални, фотоволтаични и фото/термал сончеви системи. Организирана од ” Солар Македонија”