Свечено доделување на сертефикати за успешно посетена обука за соларни системи

„Солар Македонија“ одржа обука за димензионирање, монтажа и сервис на сончеви системи Штип – Денеска, 21 декември, Здружението за сончева енергија „Солар Македонија“ свечено ги...