Потпишан меморандум за соработка помеѓу УГД – Електротехнички факултет и Солар Македонија

Изјави од потпишувањето на меморандум за соработка со Универзитет “Гоце Делчев”, Штип во рамките на проектот Подобрување на вештините, производството и вработувањата во Македонските микро, мали и...

Подготвителни фази од “ Обука за сончеви системи “

Подготвителни фази од “ Обука за сончеви системи “ . Едукативната опрема за употреба на сончевата енергија на сликите е изработена според занаетчиската комора во...

Приклучете се на најголемата online алатка за размена на информации и пронаоѓање на нови бизнис зделки

Приклучете се на најголемата online алатка за размена на информации и пронаоѓање на нови бизнис зделки во полето на термалните сончеви системи.