Иднината е во иновативните фотоволтаични термални сончеви колектори.

Иднината е во иновативните фотоволтаични термални сончеви колектори.

Плазма доо Скопје, со поддршка на ФИТР креираше Фотоволтаични Термални – ПВТ колектори кои произведуваат електрична енергија за 15% до 20 % повеќе во однос...