Претставници од “Солар Македонија” учествуваа во обуката за организациски менаџмент

Претставници од компанијата Еко Солар и Ем-Џи 7 беа присутни на обуката за организациски менаџмент организирана од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем.

Views: 1

Sharing is caring!