Повик кон фирмите од соларниот сектор за настап на саем во Србија

Повик кон фирмите од соларниот сектор за настап на саем во Србија

Се известуваат фирмите од соларниот сектор кои се заинтересирани да настапат како изложувачи на саем за техника во Србија. Саемот е од 21. – 24. Maј 2019 во Белград. Доколку има заинтересирани, Солар Македонија ќе го организира на настапот на вашата фирма на овој саем во Србија. Ве молиме испратете e-mail до Солар Македонија. Големината на штандовите и дизајн, локацијата во саемот и цените се јавно објавени на https://sajam.rs/preuzimanje-fajlova/izlagacke-prijave/ . За нашите членови ќе се обезбедат поволности околу организиран транспорт на експонати до саемот и нивно враѓање во Македонија. Се надеваме дека ќе добиеме и други погодности. Доколку има нови информации, заинтересираните фирми ќе бидат благовремено известени.

Views: 1

Sharing is caring!