Листа на потврдени излагачи на СОЛАРЕН САЕМ 31.05-02.06.2024 СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

Листа на потврдени излагачи на СОЛАРЕН САЕМ 31.05-02.06.2024 СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

 

Тимот на Македонската Соларна Асоцијација по огромниот успех во претходните две излагања го организира и третиот по ред Годишен „СОЛАРЕН САЕМ-МАКСОЛ ЕКСПО“ од отворен тип, во периодот од 31.05-02.06.2024 во Скопје Сити Мол .Зголемената енергетска криза и инвестициите во обновливите извори на енергија отвораат широк спектар за работа на сите активни чинители од ова поле.

 

Закажете состаноци со излагачите на

www.solar.org.mk/b2b

 

ЛИСТА НА ПОТВРДЕНИ ИЗЛАГАЧИ

 

 

0. Македонска Соларна Асоцијација, Солар Македонија

  1. ОПТОНИКА СОЛАР/ Адамант Лајтинг Груп
  2. KAЦО ЊУ ЕНЕРЏИ (СИМЕНС)
  3. ВДС ПОВЕР
  4. ЕНЕРГЕТИК
  5. БАТЕРИ ЕВОЛУШН
  6. ТЕРМО СИСТЕМ
  7. СОЛАРИКО
  8. СОЛАРЕС
  9. ТАБ МАК
  10. СУН СМАРТ СОЛАРНИ СИСТЕМИ
  11. ПОПЕ ХОЛДИНГ
  12. АИРОСД
  13. МЕС РЕЈСИНГ
  14. МЕТАЛТЕРМ
  15. ЕУРОПАВЕР ЕНЕРЏИ
  16. ВЕНТИЛ ТРЕЈД ИНТЕРНАЦИОНАЛ
  17. ЕЛКОН
  18. ХАМАЧИ
  19. БЛИЦ ГАРД СИСТЕМИ
  20. МАР-ЧЕ ТЕРМ
  21. ЕКОТИП
  22. АДРИАТИКУ ГРУП
  23. ТЕХНО АУТО
  24. КЛИНТЕК
  25. ЈОКИ
  26. ЕКО СОЛАР
  27. ЕНЕРГО СИСТЕМ
  28. СМАРТ СОЛАР
  29. ТЕКО СОЛАР
  30. КАМЕЛ СОЛАР
  31. ЦЕРБ СОЛАР
  32. АМОНРА ЕНЕРЏИ
  33. ГРЕЕМАК ГРОУП
  34. ЕНЕРКОМ
  35. ТИНГ ИНОКС
  36. Македонска Соларна Асоцијација, Солар Македонија

Views: 286

Sharing is caring!