ГОДИШНА СОЛАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА-2022

ГОДИШНА СОЛАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА-2022

Годишната конференција е место кое ги поврзува домашни производители, трговци, монтажери и експерти од соларниот сектор со цел да ги споделат своите најефикасни решенија, искуства, стратегии и иновативни трендови.
Со енергетската криза и зголемените инвестиции во обновливите извори на енергија се отвара широк спектар за работа на сите активни чинители од ова поле. За таа цел во рамките на самата конференција ќе има компании членки кои ќе ги изложуваат своите производи со цел монтажерите/проектантите/трговците да ги увидат најновите трендови на едно место.
Дали сте подготвени да ги искористите можностите, да примените нови тактики и ги зголемете вашите продажби/инсталации ?
СОЛАРНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА Е ЗА ВАС !
За да присуствувате на настанот, потребно е да пополните онлајн апликација за присуство, којашто можете да ја најдете на следниов линк.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJjQce6yffKYOJObXBrFVuru0Bao-peu5bdZ6d7S1IVRwQ7Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR1rsT3mDldf26vzUpJ0jLuS5BAb7_OydTnU-gVafU9gAAwqRH2FeKGDhRo
Views: 30

Sharing is caring!