Годишната соларна конференција и саем, обуки за соларни изведувачи и критериуми за субвенционирање на соларни системи

Гостување во утринската програма на канал 5 и емисијата ” Здраво Македонијо” од страна на проф. д-р Илија Насов, претседател на Македонската Соларна Асоцијација каде се зборуваше за годишната соларна конференција и саем, обуки за соларни изведувачи и критериуми за субвенционирање на соларни системи.
Views: 14

Sharing is caring!