Јавен повик за монтажа и инсталација на соларен фотонапонски систем во село Баница, Струмица

Јавен повик за монтажа и инсталација на соларен фотонапонски систем во село Баница, Струмица

Македонското здружение во рамките на проектот Енергетско Ефикасни Практики како решение за климатски промени во соработка со партнерот Избор од Струмица отвара јавен повик на инсталација и пуштање во употреба на 6kW фотонапонски систем.

 

Деталите за повикот го имате на следниот линк.

 

 

 

Views: 148

Sharing is caring!