ПРОМОТИВНО ВИДЕО ОД СОЛАРЕН САЕМ 2023 (ВИДЕО)

ПРОМОТИВНО ВИДЕО ОД СОЛАРЕН САЕМ 2023 (ВИДЕО)

Во периодот 15-17 септември 2023 г., во Скопје Сити Мол, се одржа „Соларен Саем“ во организација на Македонска асоцијација за сончева енергија „Солар Македонија“. Учество на саемот зедоа 24 изложувачи од 4 држави. Меѓу излагачите беа производители и трговци на сончева опрема како: фотоволтаични колектори, термални колектори, акумулаторски батерии, топлински пумпи, фото/термални колектори, громобранска заштита, системи за греење/ладење/вентилација, бакарен фитинг за термални системи, инвертори, соларни сушари, воздушни колектори, електрични велосипеди и електрични полначи, конструкции за монтажа на соларни колектори и соларни бојлери.

Промотивното видео од саемот можете да го погледнете на следниот линк:
https://www.facebook.com/SolarMacedonia/videos/795112942405868

Views: 51

Sharing is caring!