Промотивно видео за обука-Изведувач на системи за обновливи извори на енеригија

Дали сакате да ги дознаете тајните на добро дизајниран сончев систем ?
Дознајте ги најновите технологии во соларниот сектор и преку практични примери зголемете ви вашите вештини и квалитети.
Секој кандидат добива сет од алат (униметар, штрафицигер прав и крстач), моторцангла, инбус, француски клуч) што го задржува и по завршување на обуката.
Дополнитено добивате 650 страни од литература за планирање и монтажа на сончеви (термални и фотоволтаични) системи во електронска верзија.
За да се пријавете кликнете овде.
Ве молиме пријавете го Вашето учество на „Обуката за соларни системи“ најдоцна до 30.03.2021 и добијте early bird попуст од 10%.
на е-мејл: trajkov-stefan@live.com или на тел: 078/317-902
Views: 26

Sharing is caring!