Подготвителни фази од “ Обука за сончеви системи “

Подготвителни фази од “ Обука за сончеви системи “ . Едукативната опрема за употреба на сончевата енергија на сликите е изработена според занаетчиската комора во Кобленц, Германија . Обуката ќе биде достапна за членовите на Солар Македонија. Повеќе информации наскоро

Views: 0

Sharing is caring!