Повик за обука-Користење на софтверот ПВ*СОЛ Премиум од страна на Солар Дизајн Компани (Велика Британија)

Повик за обука-Користење на софтверот ПВ*СОЛ Премиум од страна на Солар Дизајн Компани (Велика Британија)

Солар Македонија во соработка со англиската компанија Solar Design Company ќе организира онлајн обука за користење на софтверот PV-SOL (софтвер за димензионирање на фотоволтаични системи) и притоа ги применат најновите технологии од соларниот сектор. Ова е одлична шанса за претставници од компании да го зголемат квалитетот на работа и студенти при подготовка на своите тези или проекти. Се повикуваат сите заентересирани членки да аплицираат онлајн на следниот линк. Местата се ограничени. https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfxF…/viewform…
Доколку сакате да дознаете повеќе информации за обуката и темите кои ќе бидат обработени проверете ја прикачената брошура.
Термини:
29.03.2020 17:00-19:30
31.03.2020 17:00-19:30
02.04.2020 17:00-19:30
05.04.2020 17:00-19:30
Оваа активност е поддржана од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем.
*Сите присутни по завршување на обуката добиват сертификат издаден од Solar Design Company.
Views: 26

Sharing is caring!