Набавка на прирачници за монтажа и димензионирање на сончеви системи по промотивна цена

Набавка на прирачници за монтажа и димензионирање на сончеви системи по промотивна цена

Дали знаете дека Солар Македонија во рамките на проектот “Подобрување на вештините, производството и вработувањата во Македонските микро, мали и среди претпријатија кои работат со соларна енергија и опрема” подготви два прирачници за инженери, архитекти, монтажери како и сите други лица кои се заентересирани да научат повеќе за употребата на обновливи извори на енергија ?
Истите можат да се добијат по промотивна цена до 03.03.2021 Понудата важи се до трошење на залихите.
1.ПЛАНИРАЊЕ И МОНТАЖА НА
СОНЧЕВИ ТЕРМАЛНИ СИСТЕМИ
Упатство за монтажери , арxитекти и
инженери (306 страници)- 1500✅ денари.
2.ПЛАНИРАЊЕ И МОНТАЖА НА
СОНЧЕВИ ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ
Упатство за монтажер и , архитекти и
инженери (474 страници)- 1950✅ денари.
*Доколку се нарачат двете книги се добиват по цена од 2650 денари‼️.
Нарачките се вршат со пополнување на долунаведениот прашалник.
https://docs.google.com/forms/d/18-uXx9Xyw4THtGZ2TwrPL2aRRcu-ha7X2jrCOvAbp54/viewform?fbclid=IwAR0oQgfxfnbZ_F3erECw14bpwWorx8WOwunJ4EscA4KDzz8doLnuyAOJnwQ&edit_requested=true
Views: 35

Sharing is caring!