Енергетска криза и употреба на обновливи извори на енергија

Гостување во емисијата Македонија Наутро на проф.др. Илија Насов, ж претседател на Солар Македонија, каде што се разговараше за сончевата енергија и нејзиното искористување како начин на намалување на енергетската криза и решавање на проблемите од климатските промени.
Views: 0

Sharing is caring!