ДЕЛЕГАЦИСКА ПОСЕТА НА ENERGY KEY EXPO ВО РИМИНИ, ИТАЛИЈА

ДЕЛЕГАЦИСКА ПОСЕТА НА ENERGY KEY EXPO ВО РИМИНИ, ИТАЛИЈА

Макеодонската Соларна Асоцијација успешно ја реализираше делегациската посета на еден од најголемите саеми за соларна техника KEY- The Energy Transition Expo . Ова стратешко партнерство беше најавено на годиншната соларна конференција и преку посетата, дел од компаниите кои работат со трговија на соларна опрема имаа шанса да ги увидат најновите Трендови на едно место. Честитки до целиот организацики одбор од саемот за професиналниот ангажман при целата посета. EkoTip Battery Evolution Fortuna Grup SETEC Solar Pakom Company
See Translation
Views: 3

Sharing is caring!