МАКЕДОНСКАТА СОЛАРНА АСОЦИЈАЦИЈА, СТРАТЕШКИ ПАРТНЕР НА ENERGY KEY EXPO

МАКЕДОНСКАТА СОЛАРНА АСОЦИЈАЦИЈА, СТРАТЕШКИ ПАРТНЕР НА ENERGY KEY EXPO

По најавата на годишната конференција и веќе официјално Македонската Соларна Асоцијација е стратешки партнер на претстојниот KEY- The Energy Transition Expo во Римини, Италија.
Сите оние компании кои се пријавија и изразија интерес за активноста ќе бидат дел од делегациската посета на саемот со цел да се запознаат со најновите технологии од соларниот сектор.
Views: 0

Sharing is caring!