Македонската Соларна Асоцијација е официјално делегациски партнер на ИНТЕР СОЛАР во Минхен

Македонската Соларна Асоцијација е официјално делегациски партнер на ИНТЕР СОЛАР во Минхен

Македонската Соларна Асоцијалци го најавува стратешкото партнерство со Интер Солар каде нашите членки кои ќе го посетат саемот ќе имаат бенефити од аспект на бесплатни влезници за посета, намалени цени за конференциски дел како и пристап на настани организирани за време на самиот саем.
За повеќе информаици контактирајте не на trajkov_stefan@yahoo.com
Views: 4

Sharing is caring!