Втор настан во организација на Солар Македонија и поддржано од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем

Како што беше најавено, би сакале да Ве поканиме на вториот настан во организација на Солар Македонија и поддржано од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем
„Обука за соларни системи (монтажа, димензионирање и сервис)“
којашто ќе започне на ден 03.12.2018
Обуката е поделена на теоретски и практичен дел
Датумите за презентација на конкретните содржини, можете да најдете подолу:
Обука за фотоволтаични системи: 3-7.12.2018
Обука за термални системи: 10-14.12.2018
Практичен дел од обуката (фотоволтаични и термални системи): 17 – 21.12.2018
Подетални информации за обуката можете да најдете во брошурата.

Освен најавените предавачи, на обуката ќе бидат ангажирани и дополнителни експерти коишто ќе одржат кратки предавања на теми од интерес за присутните.

За да се пријавите на Обуката за соларни системи, ве молиме кликнете овде https://docs.google.com/…/1FAIpQLSflBotQeLRtDYwlF…/viewform…
*Постои опција да присуствувате на целата и на дел од обуката.
*Секој кандидат ќе добие сертификат за соодветно посетената обука
*При плаќање на партиципација за учество во обуката ја плаќате и чланарината за 2018 година
Ве молиме пријавете го Вашето учество на „Обуката за соларни системи“ најдоцна до 01.12.2018
на е-мејл: trajkov-stefan@live.com или на тел: 078/317-902

Views: 0

Sharing is caring!