Почитувани

Вториот циклус на обуки ќе се одржи во Скопје и Штип на следните датуми:

Дата од-до Денови во Неделата Област на обука Предавачi

11-15 Феб. 2019 (Пон. до Петок) Теорија Фотоволтаик Магистер Горан Паунов (останатите предавачи дополнително ќе се објават)
18-22 Феб. 2019 (Пон. до Петок) Термални соларни системи Д-р Илија Насов, Д-р Сања Поповска, Д-р Славе Арменскиу
25 Феб.- 1 Март 2019 (Пон. до Петок) Пракса Фотоволтаик + Солар термал Дип.маш.инг. З. Трајков (сертифициран инструктор за практична обука)
Теоретската настава ќе се одвива во х. Александар 2. Сместување во истиот хотел, на база ноќевање со доручок. (BB)
Практичната настава ќе се одвива во Еко Солар Штип. Смесување во х. Изгрев, на база на полупансион (HB) ( доручок и вечера)
Views: 1