Вентил Трејд

Вентил Трејд

http://ventiltrade.com.mk/

https://www.facebook.com/ventiltrade

Вентил Трејд Интернационал” е основана 1999 година како подружница на реномираната Словенечка фирма “ИКА” ,која работи уште од 1987 година.

Во текот на годините совршенството е еднинствената цел кон која се стремиме .

Со цел да ги задоволиме потребите на нашите клиенти континуирано работиме

кон најдоброто преку системот на потврда на квалитетот, што ни го донесе ISO 9001 Сертификатот ,како и долгогодишните соработки со светските познати брендови:

 

BOSCH , GRUNDFOS, POLIX, GIACOMINI, TA IMI HYDRONICS, RAGALL, EURO HEAT, L’ISOLANTE K-FLEX, BPS CLIMA, IBP BANNINGER, AQUASYSTEM и многу други.