ТЕРМО СИСТЕМ Дооел

ТЕРМО СИСТЕМ Дооел

ТЕРМО СИСТЕМ Дооел

Ул. „Скупи“ 47, 1000 Скопје, Р.Македонија

моб.тел. 072/226-285 тел.02 3079 802; 02 3090 785

www.termosistem.com.mk

 

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 година во Скопје како фирма чија главна
дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на
греење, водовод, соларни системи и климатизација.
Поради широката палета на производи од познатите светски брендови како Giacomini,
Bosch, Daikin, Wilo, Galletti, Aquatherm, Doctoris, Mikoterm, Rothenberger, Siemens, Fondital ,
Varmo, Sunsystem и други, станаа препознатливи по врвниот квалитет и се здобија со
многу признанија по највисоките светски стандарди.
Овие 20+ години се грижат за вас и за вашите домови, преку креирање на идејни
решенија за греење, климатизација, водовод и соларни системи.
Вашиот секојдневен комфор е нивен приоритет!