ИНТЕР ЕНЕРГО

ИНТЕР ЕНЕРГО

Почитувани,

Ние сме меѓународна компанија за енергетика со седиште во Љубљана, Словенија, а од 2009 сме дел и од австриската групација Келаг,

која е една од водечките компании за енергетика во областа на обновливите извори на енергија, во средна Европа и компетентен центар за хидроенергија во меѓународната групација RWE.

Нашата компанија можете да ја погледнете на следните линкови

Нашата компанија Интеренерго се состои од три главни столба, односно тргување со електрична енергија, инвестиции во обновливи извори на енергија како и енергетски услуги(ESCO).

Интеренерго е во потрага по нови потенцијални клиенти низ целиот Балкан, за имплементација на енергетските проекти според нашиот флексибилен модел Energy Contracting (ESCO), според кој ние се грижиме за целокупниот развој на проектот, финансирање на проектот и поставување и управување со проектот за време на траењето на договорот за партнерство помеѓу клиентот и нашата компанија.

ИнтерЕнерго ESCO презентација_compressed